Bestellen

Eloy flutes BV heeft altijd enkele modellen op voorraad voor directe verkoop.

Mocht een afwijkende specificatie gewenst zijn, dan wordt een instrument volgens instructies gebouwd. In dit geval wordt een afleverdatum overeen gekomen en aanbetaling van 50% verwacht. De aanbetaling moet binnen acht dagen ontvangen zijn om de overeen gekomen aankoopprijs te garanderen. Door omstandigheden kan er een kleine verschuiving in de afleverdatum plaats vinden. Annuleren van de bestelling is mogelijk tot één maand vóór overeengekomen afleverdatum. In dat geval wordt 35% van de aanbetaling terug gestort. Één week vóór aflevering moet de resterende 50% worden voldaan.

Tot twee extra kopstukken kunnen in optie genomen worden. Hiervoor moet een borg worden betaald die bestaat uit het volledige aankoopbedrag hiervan. Na retourneren van deze extra koppen wordt, mits onbeschadigd in oorspronkelijk toestand ontvangen, de volledige borg weer terug betaalt.

Prijzen kunnen onder invloed van edelmetaal koersen zonder kennisgeving vooraf worden aangepast. 50% Aanbetaling binnen acht dagen na de schriftelijke bevestiging van de bestelling zet de aankoopprijs vast. Verzenden en verzekeren zijn niet inclusief en bij internationale verkoop draagt de kopende partij de verantwoordelijkheid over invoerrechten en belastingen in het land van bestemming. Alle goederen blijven eigendom van Eloy Flutes BV tot de gehele betaling heeft plaats gevonden; onze betalings- en leveringscondities zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Eindhoven onder nummer 17211854.